Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Σύνδεση
Εγγραφή

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Νέα & Ανακοινώσεις
  • Εγγραφή
Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 14:06

iek-xini-glyfadas-xarokopeio

Το αμφιθέατρο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου «πλημμύρισαν» οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες πολλών ειδικοτήτων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, δείχνοντας τεράστιο ενδιαφέρον για την ημερίδα με θέμα «Επαγγελματικές Ευκαιρίες στην Ευρώπη»,

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 12:53

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου στο Mediterranean College είχα τη δυνατότητα να εμπλουτίσω την προηγούμενη ακαδημαϊκή μου γνώση στον τομέα της Ψυχολογίας. Συγκεκριμένα, οι διδακτικές διαλέξεις σε συνδυασμό με την συγγραφή ή παρουσίαση εργασιών στα πλαίσια της αξιολόγησής μου, ενίσχυσαν σημαντικά την κριτική μου σκέψη αλλά και την ερευνητική μου ικανότητα. Σήμερα, λίγους μήνες μετά την αποφοίτησή μου, αισθάνομαι γνωστικά και εμπειρικά επαρκής ώστε να σχεδιάζω την περαιτέρω ειδίκευσή μου στις κοινωνικές επιστήμες.

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 12:51

Από τον πρώτο χρόνο της φοίτησης μου ξεκίνησα πρακτική χάρη στην βοήθεια του γραφείου ΓΕΑΣ. Οπότε όταν βγήκα τελειόφοιτη στην αγορά είχα ήδη κάνει πολύ πρακτική και το βιογραφικό που έστελνα ήταν ήδη γεμάτο από συνεργασίες. Αποφοιτώντας άρχισα πλέον να αμείβομαι για τις συνεργασίες μου κι όλα αυτά γιατί ήσασταν πάντα εκεί για κάθε μου ανησυχία ,για να νιώθω προστασία σε κάθε δουλειά που πήγαινα και φυσικά μου ανοίξατε πόρτες που ακόμα και σήμερα είναι ανοιχτές...

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 12:47

Ευχαριστώ πολύ τον όμιλο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ καθώς και τους καθηγητές μου γιατί μου έδωσαν τις βάσεις και τα εφόδια τους τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο και με την πλήρη στήριξή τους κατάφερα να δημιουργήσω τον δικό μου χώρο και να μεταδώσω την αγάπη μου και τις γνώσεις μου στα παιδιά!

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 12:40

Eπέλεξα το Mediterranean College για τη μεθοδική διδασκαλία και τη μετάδοση της γνώσης που επιφέρει μέσω της εφαρμογής των βρετανικών εκπαιδευτικών προτύπων εκπαίδευσης. Το MC μου προσφέρει ένα σύγχρονο επιστημονικό πεδίο και ένα περιβάλλον που με βοηθά να εξασφαλίσω την επιτυχία!
Πάνω από όλα όμως μου παρέχει αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητες μου, εξελίσσοντας παράλληλα τις επαγγελματικές μου δεξιότητες.

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 12:30

Τα προγράμματα που παρακολούθησα μου πρόσφεραν γνώσεις που με βοήθησαν να προχωρήσω γρήγορα και να εξελιχθώ. Πήρα γνώσεις που με βοήθησαν να καταλάβω το περιβάλλον μέσα στο οποίο αργότερα θα λειτουργούσα και βασικά εργαλεία για να μπορέσω να κάνω καλύτερα τη δουλειά μου. Μπορεί το πτυχίο να είναι μόνο η αρχή... αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 12:15

Όντας φοιτήτρια στο Mediterranean College για τέσσερα χρόνια, μπορώ να πω με σιγουριά πλέον ότι ήταν αυτά τα πιο δημιουργικά και ευχάριστα χρόνια της ζωής μου! Δεσμοί φιλίας που αντέχουν αναλλοίωτοι, αξέχαστες στιγμές με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές, έντονη προσπάθεια, στόχοι, αποτέλεσμα, επιτυχία, εικόνες άπειρες που ακόμα κουβαλάω... Οι σπουδές μου με κατάρτισαν κατάλληλα και τελειώνοντας δε δυσκολεύτηκα να βρω μια εργασία όπως την επιθυμούσα.

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 12:10

Η φοίτησή μου στο Mediterranean College ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα. Βρέθηκα και πάλι μετά από πολλά χρόνια, σε εκπαιδευτικό περιβάλλον και μάλιστα ως σπουδάστρια. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο στο εκπαιδευτικό όσο και στο διοικητικό προσωπικό για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Για μένα η απόκτηση του Διπλώματος, άλλαξε ριζικά την ζωή μου, καθώς ήταν το εισιτήριο για την επαγγελματική μου ανέλιξη.

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 12:06

Τα τρία έτη φοίτησής μου στο Mediterranean College, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία γνώσης και μάθησης μέσα από το πρίσμα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.
Το πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου Derby είναι σύγχρονο, με πολύ ελκυστικά μαθήματα που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του σπουδαστή και αναπτύσσουν όλες τις απαραίτητες για το επάγγελμα δεξιότητες του.

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 12:02

Ένα υπέροχο ταξίδι με προορισμό την απόκτηση του MBA πτυχίου μου έλαβε τέλος. Δύο υπέροχα χρόνια γεμάτα ατελείωτες αναμνήσεις, σκληρή δουλειά, γνωριμίες και δυνατές φιλίες με υπέροχους ανθρώπους (είτε καθηγητές, είτε συμφοιτητές) και σίγουρα πολύτιμες γνώσεις που αποτελούν σημαντικό εφόδιο ζωής τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο για μένα. Ευχαριστώ το Mediterranean College, τους καθηγητές μου αλλά και τους συμφοιτητές μου γι'αυτή την μοναδική εμπειρία.

Σελίδα 1 από 12

ΑΘΗΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

map-athens- map-piraeus- map-glyfada- map-thessaloniki-
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Πατησίων 31 phone17 210-5279500
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Φίλωνος 39
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Λ. Βουλιαγμένης 57
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Βαλαωρίτου 9 phone17 2310-552406
MC: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8 phone17 210-8899600
 phone17 210-4120313
phone17 210-9640117 
MC: Εγνατίας 2-4 phone17 2310-287779