Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Σύνδεση
Εγγραφή

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
2013
  • Εγγραφή

 

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ: «Δημιουργούμε νέα πρότυπα»!

Με γνώμονα 4 βασικά κριτήρια: τη βαθμολογία, το ήθος, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ (ΙΕΚ ΞΥΝΗ & Mediterranean College) προχώρησε το 2013 σε ένα ακόμα καινοτόμο βήμα για τα εκπαιδευτικά δρώμενα, με… τα Education Awards, δημιουργώντας νέα πρότυπα!


Ο μεγαλύτερος και πληρέστερος εκπαιδευτικός όμιλος στη χώρα μας συγκέντρωσε –για πρώτη φορά στην Ελλάδα!- τους καλύτερους σπουδαστές του, προκειμένου να διαγωνιστούν και να αναδειχθούν οι άριστοι ανάμεσά τους, που θα αποσπάσουν τα Βραβεία Εκπαίδευσης. Όλοι οι υποψήφιοι είχαν προταθεί από την ακαδημαϊκή διεύθυνση των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης, καθώς και από το Mediterranean College Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ως οι καλύτεροι σπουδαστές/ τελειόφοιτοι/ απόφοιτοι από όλους τους τομείς και τα προγράμματα σπουδών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

 

Μεγάλη πρωτοβουλία
Πρόκειται για μια μεγάλη πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, να δημιουργήσει νέα πρότυπα, μέσα από πλέον αξιόλογους νέους της χώρας μας.
Στις 27 Ιουνίου 2013, στη μεγάλη Έκθεση Σπουδαστών των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας και Γλυφάδας στο DC Mansion, ανακοινώθηκε το ρηξικέλευθο concept των Education Awards, καθώς και η έναρξη της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των νικητών. Η ψηφοφορία έληξε αρχές Σεπτεμβρίου 2013, σε μια λαμπρή γιορτή της Εκπαίδευσης, όπου ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων.

 

«Ραντεβού» με την αγορά εργασίας
Όλοι οι νικητές –ένας από κάθε κατηγορία βραβείων- κέρδισαν, πέραν της τιμητικής βράβευσης και πλακέτας, την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρείες της αγοράς!

 

www.education-awards.gr
Η ψηφοφορία έγινε μέσα από το site που δημιούργησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ για τον εν λόγω θεσμό: το www.education –awards.gr, και όλοι οι υποψήφιοι μπορούσαν να καλέσουν φίλους και καθηγητές τους να τους υποστηρίξουν, με την ψήφο τους.

 

H Ιδέα
Στην εποχή κρίσης που βιώνουμε –τόσο οικονομικής κρίσης, όσο και κρίσης αξιών, Παιδείας και Πολιτισμού- όπου η αξιοκρατία αποτελεί μια ξεχασμένη έννοια και τα πρότυπα καταρρέουν, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προέβη σε ακόμα μία ρηξικέλευθη πρωτοβουλία, δημιουργώντας νέα πρότυπα, μέσα από το νεοσύστατο θεσμό των EDUCATION AWARDS!
Με αυτήν τη μεγάλη και αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία, ο μεγαλύτερος και πληρέστερος εκπαιδευτικός όμιλος στη χώρα μας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, επιχειρεί, μέσα από το θεσμό των EDUCATION AWARDS (Βραβεία Εκπαίδευσης) να δώσει το παράδειγμα, προβάλλοντας την Ελλάδα στο εξωτερικό -μέσα από τις ηθικές αξίες των νέων της χώρας μας- και συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση της αποτελματωμένης εικόνας της χώρας μας, στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

 

Κατηγορίες βραβείων

•    Tourism
•    Art & Design
•    Construction
•    Beauty
•    Business
•    Computing
•    Παιδαγωγικά
•    Ψυχολογία
•    Υγεία
•    Επισιτισμός
•    Μεταφορές
•    Ναυτιλιακά
•    Media   

 

Βραβεία... εργασίας ΓΙΑ τους καλύτερους ΑΠΟ τους καλύτερους

Εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών και καταξιωμένοι επαγγελματίες της αγοράς συμμετείχαν στα EDUCATION AWARDS και έκλεισαν «ραντεβού»... εργασίας με τους καλύτερους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, οι οποίοι διακρίθηκαν στον κλάδο σπουδών τους με βάση τη βαθμολογία, τη συνέπεια, το ήθος και τον επαγγελματισμό τους.   
Όλοι οι συμμετέχοντες –εταιρείες και επαγγελματίες- απέδωσαν τα εύσημα στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για το νεοσύστατο θεσμό των EDUCATION AWARDS που δίνει πνοή στα όνειρα των νέων της χώρας μας.


ALDEMAR HOTELS (Καλλιόπη Καραντεμοίρη, Human Resources Director)
«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνατε να βρίσκομαι εδώ σήμερα, χαιρετίζοντας τον όμιλο ΞΥΝΗ και το Mediterranean College για την πρωτοβουλία των Education Awards».


Βέφα Αλεξιάδου
«Ευχαριστώ πάρα πολύ τις σχολές ΞΥΝΗ που μου έκαναν  την τιμή να δώσω απόψε το Βραβείο Επισιτισμού».


AIRFASTTICKETS (Πάνος Ευαγγελάτος, Country Manager Greece)
«Καταρχήν συγχαρητήρια σε όσους βραβεύονται. Αυτό που θα μας διαφοροποιήσει όλους στη σημερινή ανταγωνιστικότητα είναι η ψυχή μας και το μυαλό μας».


TOURISTORAMA (Φώτης Καρύδας, ιδιοκτήτης εταιρείας)
«Θα ήθελα να συγχαρώ τον όμιλο Ξυνή, επίσης να συγχαρώ όλους αυτούς που σήμερα θα βραβευτούν και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για το σύνθημα “Δημιουργούμε νέα πρότυπα”, διότι η νέα γενιά έχει ανάγκη από  πρότυπα».


ORIFLAME (Ελένη Ρουβέλλα, διευθύντρια πωλήσεων)
«Να πω συγχαρητήρια στους διαγωνιζόμενους και στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ για αυτήν τη φοβερή ιδέα».


ORANGE CRUISES (Γιώργος Παλιούρας, γενικός διευθυντής)
«Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην εκδήλωση των Education Awards. Στηρίζουμε καινοτόμες ιδέες και προσπάθειες δημιουργίας νέων προτύπων. Ευχαριστούμε πολύ τον όμιλο ΞΥΝΗ για την τιμή να παρευρεθούμε σήμερα εδώ και συγχαρητήρια σε όλους».


OPEL (Μαρία Καλλέργη, διευθύντρια Marketing OPEL aftersales)
«Η OPEL χαιρετίζει τη σημερινή τελετή απονομής των Education Awards του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και βρίσκεται εδώ ως υποστηρικτής του θεσμού, γιατί στον πυρήνα αξιών της OPEL, βρίσκεται ο άνθρωπος».

...
Education Awards 2013 photo1
...
Education Awards 2013 photo2
...
Education Awards 2013 photo3
...
Education Awards 2013 photo4

 

ΑΘΗΝΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

map-athens- map-piraeus- map-glyfada- map-thessaloniki-
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Πατησίων 31 phone17 210-5279500
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Φίλωνος 39
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Λ. Βουλιαγμένης 57
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Βαλαωρίτου 9 phone17 2310-552406
MC: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8 phone17 210-8899600
 phone17 210-4120313
phone17 210-9640117 
MC: Εγνατίας 2-4 phone17 2310-287779